Winst en verlies voor tafeltennissers SVNB

De tafeltennissers van SVNB namen het op tegen het derde team van Scaldina uit Zierikzee en het tweede team van TTVO uit Oudelande.

Op donderdag 26 oktober nam het tafeltennisteam van SVNB het op tegen het derde team van Scaldina uit Zierikzee. Rick begon met een winstpartij in 3 games, maar Mehdi wist de voorsprong niet uit te breiden. Hij verloor zijn partij in 3 games. Gerard had er duidelijk zin in. Hij deed er 5 games over om de partij naar zijn hand te zetten. Hij verloor de eerste game met 9-11, won de 2e met 10-12, verloor de 3e weer met 11-5, maar wist de 4e en 5e game weer met grote cijfers te winnen. Rick en Mehdi wisten ook de dubbel te winnen in 4 games. Rick wist zijn 2e partij niet in winst om te zetten. Hij verloor in 3 games. Gerard wist zijn partij in 3 games te winnen. Alleen in de eerste game had hij moeite, maar hij wist deze toch met 14-16 te winnen. Ook Mehdi had geen moeite met zijn tegenstander. Hij won eenvoudig in 3 games. Nu was weer de sterkste speler van Scaldina weer aan de beurt. Hij wist ook zijn 3e partij te winnen tegen Gerard. Rick haalde weer eens alles uit de kast. Hij speelde zijn laatste partij in 5 games. De 1e game won hij met 12-14, maar de 2e en 3e game gingen met grote cijfers verloren. Gelukkig herpakte hij zich en wist de 4e en 5e game weer te winnen. Ook Mehdi had in zijn laatste partij geen moeite met zijn tegenstander. Hij won in 3 games. Einduitslag 3-7!

Maandag 30 oktober speelde het tafeltennisteam zijn 6e wedstrijd tegen het 2e team van TTVO uit Oudelande. Dit team staat bovenaan de competitie. Een lastige klus dus. Mehdi begon met een verliespartij in 3 games. Hij had weinig in te brengen. Rick bood meer tegenstand, maar wist ook niet te winnen. Ook Gerard had weinig in te brengen en verloor in 3 games zijn partij. Ook in de dubbel, waar Rick en Gerard aantraden was weinig voordeel te halen. Zij boden wel behoorlijk tegenstand. De 1e game ging verloren in 13-11 en de 2e game in 12-10, maar in de 3e game ging het snel niet goed. Mehdi had uitgerust en ging er voortvarend tegenaan. Hij verloor de 1e game, maar won de 2e. Eindelijk een game winst. De 3e ging weer verloren, maar de 4e en 5e game wist hij naar zich toe te trekken. Gerard speelde een vreemde 2e partij. Hij verloor de 1e en 2e game met grote cijfers, maar de 3e game verloor hij wel, maar met 13-11. Ook Ricks 2e partij ging weer in 3 games verloren. Gerard wilde zich niet naar de slachtbank laten leiden. Hij won de eerste 2 games, verloor de 3e, maar wist de 4e game weer te winnen. Mehdi speelde nu zijn laatste partij. Deze partij ging in 5 games. Ze werden om en om gewonnen en verloren. Helaas trok Mehdi aan het kortste eind. Rick wist zijn laatste partij niet te winnen. De wedstrijd werd met 8-2 verloren. De tegenstanders deden hun reputatie eer aan.