Veel jeugdspelers SVNB op jeugd grand-prix in Goes

Op 3 maart 2018 vond de tweede jeugd grand-prix van dit seizoen op het programma. Deze grand-prix werd georganiseerd door BC 't Pluumpje uit Goes.

Door: Angelique Hoogstrate

Om 09.00 uur hadden zich al een aantal spelers verzameld bij het Omnium in Goes. De rest kwam in de loop van de ochtend de zaal binnen gedruppeld, omdat ze later moesten beginnen. Onze spelers waren: Alec, Rowin, Valerie, Dewy, Julian, Philipp, Emma, Robin en Femke. Helaas was Luna geblesseerd en kon dus niet mee doen.

's Morgens stonden de enkelpartijen op het programma en er werd flink gezweet, ieder in zijn leeftijd/sterkte categorie. Virgil kwam ook nog kijken en heeft de kinderen nog tips en tricks gegeven om de partijwinst binnen te slepen, maar dat mocht niet voor iedereen helpen. Maar ze hebben allemaal erg hun best gedaan en sommigen waren in de prijzen gevallen.

Om 14.30 uur begonnen ze met de dubbels. Valerie speelde samen met Sanne (van BCRS), Dewy speelde met Alec, Julian speelde met Rowin, Emma speelde met Robin en voor Femke en Philipp had de organisatie een partner gevonden. Philipp speelde met Jules ( BC Den Ossaert uit Hulst) en Femke speelde met Femke (BC 't Pluumpje uit Goes) Er zaten zeer spannende wedstrijden tussen en heel veel 3-setters. Sommigen werden omgezet in winst en anderen in verlies. Al met al een zeer geslaagde dag weer. De prijsuitreiking was een beetje anders dan anders. De organisatie had er voor gekozen om andere prijzen te geven i.p.v. bekers. Dit viel niet bij iedereen in goede aarde. Na de prijsuitreiking ging iedereen huiswaarts, moe maar voldaan.

Terug naar nieuws