SVNB 1 strijdend ten onder tegen BV Ribad 2

Zondag 12 november reisden de badmintonners van SVNB af naar Ridderkerk voor de wedstrijd tegen BV Ribad 2.

De wedstrijd begon om 10.00 uur met de herendubbel. Danny en Ralph begonnen met een 21-19 verliesset, wonnen de 2e set met 19-21, maar gingen het schip in in de 3e set met 21-15. De damesdubbel, bestaan de uit Daisy en Gerie verloren hun partij in 2 sets. Ralph werd opgesteld als 1e heer. Hij won zijn partij in 3 sets na een spannende strijd. Ook Angelique won haar partij in 3 sets. De strijd ging dus gelijk op. Stand 2-2. Martin wist deze trend niet voort te zetten en verloor zijn partij in 2 sets. Daisy deed er alles aan de partijen weer gelijk te trekken. Helaas verloor zij in 3 sets. De 3e set ging met 24-22 verloren. Gerie en Martin wisten ook hun mixpartij niet te winnen Ook deze partij ging in 3 sets verloren. Danny en Angelique moesten ook 3 sets spelen om het eindresultaat op papier te krijgen. Zij verloren jammer genoeg, zodat de eindstand op 6-2 werd bepaald. Er gingen 6 partijen in 3 sets, waarvan er 4 verloren gingen. De strijd was spannender dan de einduitslag deed vermoeden. In de thuiswedstrijd hopelijk een revanche.

Aankomend weekend neemt SVNB 1 het op in de Zeeuwse kraker tegen VSV Marathon. Zij staan momenteel op de laatste plaats, dus hier moeten punten gepakt worden. Alle support is welkom op zaterdag 18 november om 10.00 uur in sporthal Slagvast.