Grand-Prix Vlissingen

Op 7 april 2018 vond er in de Baskenburg in Vlissingen een Grand-Prix toernooi plaats. Dit was alweer de één na laatste grand-prix. De foto's zijn gemaakt door Angelique Hoogstrate Bekijk hier de foto's.

Grand-Prix Goes

Op 3 maart 2018 vond er weer een Jeugd Grand-Prix plaats. Dit keer was BC 't Pluumpje uit Goes de organisator. Diverse jeugdspelers van SVNB deden mee. De foto's zijn gemaakt door Angelique Hoogstrate Bekijk hier de foto's.

Grand-Prix Middelburg

Op 10 februari vond er een Jeugd Grand-Prix plaats bij Sinar'75 in Middelburg. Veel jeugdspelers van SVNB deden mee en keerden met bekers naar huis. De foto's zijn gemaakt door Igor Diepstraten Bekijk hier de foto's.

Yonex Dutch Open

Van 10 t/m 15 oktober vond in Almere de Yonex Dutch Open plaats. Jeugdleden Emma en Femke mochten meedoen aan een jeugdclinic. De foto's zijn gemaakt door Angelique Hoogstrate Bekijk hier de foto's.

SVNB 1 - TTVO 2

Op vrijdagavond 15 september begon de najaarscompetitie van de afdeling tafeltennis van SVNB tegen het tweede team van TTVO uit Oudelande. De foto's zijn gemaakt door Igor Diepstraten Bekijk hier de foto's.

Start-up toernooi 2017

Vijf badmintonners van SVNB deden in het weekend van 2 en 3 september mee aan het Start-up toernooi in Bavel. De foto's zijn gemaakt door Igor Diepstraten en Gerie Steutel. Bekijk hier de foto's.

Grand-prix 13 mei 2017

Zaterdag 13 mei 2017 werd de laatste jeugd grand-prix van dit seizoen gespeeld. Valerie, Luna, Femke en Philipp vertegenwoordigden SVNB. De foto's zijn gemaakt door Igor Diepstraten. Bekijk hier de foto's.